
מסעדת השף היפנית שנפתחה לפני ארבע שנים משלבת חוויה קולינרית יוקרתית עם אופי ואווירה של בר. היא מתחילה את היום בפגישות עסקיות ובבילויים משפחתיים, ממשיכה עם זוגות אמידים בבילוי רומנטי ומסיימת את הערב עם צעירים שבאו לשמוח עם משקה ביד ורול סושי בצלחת. המקום פועל בבניין לשימור וכולל שני חללים - רחבת המסעדה המעוצבת, שבמרכזה בר גדול וסביבו שולחנות מוגבהים, ומרפסת מרהיבה, עם גג פתוח בקיץ ואווירת לאונג' בחורף. במרכז החוויה נמצא כמובן האוכל של המאסטר סושי יאמה אוימאודה, המכונה יאמה-סאן - שף יפני מהמובילים בעולם בתחומו. הסושי המיוחד שלו נאמן למסורות ההכנה אך גם עכשווי ויוצא דופן, ונוסף לסושי ישנן מנות יפניות מסורתיות - מרק מיסו, יקיטורי, מנות בהשראת אוכל רחוב ועוד. השילוב בין הרמה הקולינרית והעיצוב המרהיב הפכה את המסעדה לסיפור הצלחה ולמסעדה המצולמת ביותר באינסטגרם הישראלי.
TYO, מסעדה יפנית חדשה ברחוב מונטיפיורי בתל אביב, בחרה בדרך הביניים. היא הולכת גם על הקלאסה וגם על השגעת והטרפת. היא מגישה סושי "רגיל", לצד רולים עם סלמון ומוצרלה, תרד, גבינת שמנת וחסה, שאלוהים ישמור.