על המסעדה
בר יין שמגדיר את עצמו כבית ליינות עם "מינימום התערבות", כאלה שמגע ידי אדם היה מינימלי בתהליך הייצור שלהם, ושבתוצר הסופי מתאפיינים לעתים בארומות ובטעמים פראיים ופחות סטנדרטיים. את ההשראה לבר הביא אייל מנסור, שהוא גם הבעלים של מסעדת 26 Pho הסמוכה – מברלין, מילאנו ופריז, שבהן יש סצנה חזקה של צעירים ששותים יין בלי גינונים ובלי פורמליות, אבל עם הרבה ידע. היין נמכר במחירי חנות, ולידו יש מנות קלילות מתחלפות, כמו ירקות מהשוק ודגים כבושים.