טעם של בית

מתכונים מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום"?

מתכוני ביתיים קלאסיים ומשפחתיים מתוך הבלוג המצליח
ספטמבר 2019

"זה מה שאנחנו אוכלים בבית: קציצות, סלטים, עוגות שמכינים בקלות. כשבאים אורחים אני נכנסת למטבח ומשקיעה קצת יותר בתבשילים ומאפי שמרים. אני אוהבת את המטבח, מתרגשת מבצק וחולמת בלילה על שוקולד ואספרגוס. אבל לא פחות חשוב – אני אוהבת לצלם את מה שאני מכינה ותמיד מנסה למצוא את הפריים המושלם." אפרת ליכטנשטט – כותבת ומצלמת בשמונה השנים האחרונות את בלוג האוכל "אז מה את עושה כל היום?", שמשלב אוכל בריא ומעודכן עם מנות קלאסיות, שורשיות ומשפחתיות. זה לצד זה תמצאו מתכונים של קיש בטטה מקמח כוסמין לצד מרק הפטריות של סבתא רחל, קציצות בשר אווריריות מדהימות לצד המבורגר פטריות טבעוני טעים, עוגת שוקולד לבן ופירות יער לצד עוגת משמשים ביתית.

אז מה את עושה כל היום? כתיבה, עיצוב, צילומים וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט, הוצאת כתר, כשר, 204 עמ'

קיש‭ ‬בטטה‭ ‬מקמח‭ ‬כוסמין מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
קיש‭ ‬בטטה‭ ‬מקמח‭ ‬כוסמין מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

קיש‭ ‬בטטה‭ ‬מקמח‭ ‬כוסמין

בסיס הפאי הוא ללא טיפת שומן, ללא ביצים, עם שני מרכיבים בלבד (ומלח), ומוכן בשתי דקות עבודה למתכון המלא
סלט‭ ‬פסטה‭ ‬עם‭ ‬זוקיני‭ ‬ושקדים‭ ‬פריכים מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
סלט‭ ‬פסטה‭ ‬עם‭ ‬זוקיני‭ ‬ושקדים‭ ‬פריכים מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

סלט‭ ‬פסטה‭ ‬עם‭ ‬זוקיני‭ ‬ושקדים‭ ‬פריכים

2 דירוגים
הקישואים‭ ‬החיים‭ ‬מוסיפים‭ ‬קראנצ'יות‭ ‬נפלאה‭ ‬והשקדים‭ ‬הקלויים‭ ‬פריכים‭ ‬וטעימים‭ למתכון המלא