מתכון

סלט‭ ‬פסטה‭ ‬עם‭ ‬זוקיני‭ ‬ושקדים‭ ‬פריכים

הקישואים‭ ‬החיים‭ ‬מוסיפים‭ ‬קראנצ'יות‭ ‬נפלאה‭ ‬והשקדים‭ ‬הקלויים‭ ‬פריכים‭ ‬וטעימים‭

58,161 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט‭ ‬פסטה‭ ‬עם‭ ‬זוקיני‭ ‬ושקדים‭ ‬פריכים מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
סלט‭ ‬פסטה‭ ‬עם‭ ‬זוקיני‭ ‬ושקדים‭ ‬פריכים מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

מתוך ספרה החדש של אפרת ליכטנשטט "אז מה את עושה כל היום?".

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתיבול

אופן ההכנה

1

פורסים‭ ‬את‭ ‬הזוקיני‭ ‬במנדולינה‭, ‬או‭ ‬דק‭ ‬דק‭ ‬עם‭ ‬סכין‭, ‬ואז‭ ‬לחצאים‭. ‬מניחים‭ ‬במסננת‭, ‬מערבבים‭ ‬עם‭ ‬כפית‭ ‬מלח‭ ‬ומשהים‭ ‬לרבע‭ ‬שעה‭ ‬כדי‭ ‬שהקישואים‭ ‬יגירו‭ ‬נוזלים‭.‬

2

מבשלים‭ ‬את‭ ‬הפסטה‭ ‬לפי‭ ‬הוראות‭ ‬היצרן‭ ‬ומסננים‭.‬

3

מחממים במחבת קטנה את שמן הזית ומוסיפים את השקדים, הסוכר וקורט מלח. מטגנים 3-2 דקות עד שהשקדים משחימים.

4

מערבבים‭ ‬את‭ ‬הקישואים‭ ‬עם‭ ‬הפסטה‭ ‬והשקדים‭, ‬מפזרים‭ ‬את‭ ‬הגבינה‭, ‬מתבלים‭ ‬במיץ‭ ‬לימון‭, ‬בשמן‭ ‬הזית‭ ‬ובפלפל‭ ‬שחור‭. ‬לפני‭ ‬ההגשה‭ ‬מפזרים‭ ‬מעל‭ ‬את‭ ‬עלי‭ ‬הנענע‭.‬

אז מה את עושה כל היום? ספר הבישול של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
אז מה את עושה כל היום? ספר הבישול של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

אז מה את עושה כל היום? כתיבה, עיצוב, צילומים וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט, הוצאת כתר. כשר. 204 עמ'. 108 שקלים