מתכונים מהספר "על החיים ועל האוכל" של עדי שילון

עדי שילון (adishi באינסטוש) מאוהבת: בבתה מישל, בבעלה השחקן יוסף סוויד ובמלאכות הבישול, האפייה, האכילה והכתיבה. את המאוהבות הסוחפת הזאת היא ליקטה לכדי ספר זכרונות אישי – "על החיים ועל האוכל" שמו, שבו שזורים בנונשלנט סיפורים אישיים, מתכונים שאספה בדרך (משפים, קונדיטורים, אמה וסבתה) ותמונות משפחתיות, שצולמו על ידי האיש שלה במטבח הביתי בברלין. סיפורים ומתכונים שאהבנו מתוכו.

"על החיים ועל האוכל", עדי שילון, הוצאת כנרת זמורה דביר, 189 עמ', 138 שקלים. להשיג בחנויות הספרים

"על החיים ועל האוכל" | מאת: עדי שילון
"על החיים ועל האוכל" | מאת: עדי שילון

עדי שילון | צילום: יוסף סוויד
עדי שילון | צילום: יוסף סוויד

על החיים ועל האוכל: סיפורי האוכל של עדי שילון

עדי שילון מאוהבת: בבתה מישל, בבעלה השחקן יוסף סוויד ובמלאכות הבישול, האפייה, האכילה והכתיבה. את כל אלה ליקטה לכדי ספר זכרונות אישי. כמה סיפורים שאהבנו מתוכו לכתבה המלאה
בייגל הכל של שפית סבינה ולדמן, מתוך "על החיים ועל האוכל" מאת עדי שילון | צילום: יוסף סוויד
בייגל הכל של שפית סבינה ולדמן, מתוך "על החיים ועל האוכל" מאת עדי שילון | צילום: יוסף סוויד

מדוביק – עוגת דבש רוסית

מדוביק היא עוגת שכבות מבצק פריך בטעם עדין של דבש עם קרם על בסיס שמנת חמוצה למתכון המלא