מתכוני מימונה של שף אורן אסידו

במשפחה של השף אורן אסידו ('OLE) ההכנות למימונה מתחילות עוד בחול המועד: אמא קלאודיה טוחנת אגוזים, מקציפה חלבונים ומבשלת ליטרים של סירופ סוכר שיהפוך לקינוחי החג המסורתיים: ז'בן, עוגיות קוקוס, מרציפן ביתי ועוד. בערב החג עולים על השולחן מאות ממתקים ועוגיות זעירים שנראים כמו תכשיטים קטנים לחגיגה שבה לוקחים חלק כל המשפחה, החברים והשכנים.

השנה יביא אסידו את המסורת המשפחתית למסעדה: בערב המימונה (23.4) המסעדה תלבש קישוטים מרוקאיים ולתפריט הרגיל יתווספו ממתקי המימונה שאורן ואמו מכינים.

OLE – לכל הפרטים