לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
בריא
אפייה
חמין
עוד
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
שגיא מלר
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
הכל
מתכונים
כתבות וטורים
מתכון
מריטוצו של נורדיניו – לחמניות בריוש איטלקיות עם קצפת
מאת
שף עינב אזגורי
ו
שגיא מלר
קל
כשר
אפייה
דצמבר 2020
ראו עוד
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת