החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרדדים את המרציפן לעלה דק.
2
מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה וסירופ התירס.
3
ממסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי. מערבבים היטב את תערובת השמנת עם השוקולד. מצננים מעט ומוסיפים לתערובת את הברנדי והחמאה. מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים את התערובת לשקית זילוף.
4
קורצים מהמרציפן המרודד עיגולים בחותכן או בכוס קטנה. מזלפים באמצע כל עיגול מעט מתערובת הטרפלס ומקפלים את הקצוות לצורת אוזן המן. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר.