מתכון

אוזני המן מרציפן במילוי טרפלס שוקולד-ברנדי

את הבצק המסורתי לאוזני המן מחליפים פה במרציפן אמיתי

5,950 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
אוזני המן מרציפן. צילום: shutterstock
אוזני המן מרציפן. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרדדים את המרציפן לעלה דק.

2

מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה וסירופ התירס.

3

ממסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי. מערבבים היטב את תערובת השמנת עם השוקולד. מצננים מעט ומוסיפים לתערובת את הברנדי והחמאה. מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים את התערובת לשקית זילוף.

4

קורצים מהמרציפן המרודד עיגולים בחותכן או בכוס קטנה. מזלפים באמצע כל עיגול מעט מתערובת הטרפלס ומקפלים את הקצוות לצורת אוזן המן. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר.