החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחמים סיר גדול על אש גדולה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל וצורבים בסיר.
2
מערבבים את רוטב הברביקיו עם רסק עגבניות ושום ומדללים עם 3 כוסות מים.
3
מוציאים את הבשר מהסיר ומטגנים את הבצלים והגזרים באותו סיר עד שהם משחימים קלות. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה, הרוטב והבשר. מוודאים שהנוזלים מכסים את הבשר (אפשר להוסיף מעט מים).
4
מבשלים את התבשיל על אש בינונית עד לסף רתיחה, מכסים במכסה או ברדיד אלומיניום, מקטינים את האש ומבשלים כשעתיים. אפשר לחלופין להעביר את הסיר לתנור שחומם ל־150 מעלות לשעתיים.
5
בודקים את הבשר על ידי החדרת סכין דקה לנתח. אם הסכין נכנסת בקלות הבשר מוכן. אם הנוזלים מתאדים במהלך הבישול מוסיפים מים. אם הרוטב דליל מדי בסוף הבישול אפשר להוציא את הבשר והירקות ולצמצם את הרוטב עד לרמת הסמיכות הרצויה.