מתכון

אוסובוקו טלה בירקות ויין

שף אלרן בוזגלו ממסעדת אדום הירושלמית מכין מנה עיקרית משובחת של אוסובוקו טלה עם ירקות ויין

4,411 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
אוסובוקו טלה בירקות ויין של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט
אוסובוקו טלה בירקות ויין של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

צולים את האוסובוקו במחבת ל"סגירת" הבשר עד להשחמה ומורידים מהאש.

2

מטגנים את ירקות השורש בסיר כבד בשמן הזית. מוסיפים את התבלינים והיין ומבשלים שתי דקות נוספות. מוסיפים את האוסובוקו, מכסים במים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך, כ-3 שעות. מסננים מהנוזלים.

3

הצעת הגשה: מגישים את האוסובוקו יחד עם פירה תפוחי אדמה.