החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתבשיל האוסובוקו
לראגו
אופן ההכנה
תבשיל האוסובוקו
1
מחממים את שמן הזית בסיר וסוגרים את נתחי הטלה מכל הצדדים. מסירים מהאש.
2
מאדים בסיר עם המים את הירקות כמה דקות, מוסיפים את רסק העגבניות, נתחי הטלה והיין האדום ומרתיחים.
3
מוסיפים לסיר את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, הערער והתימין, מתבלים במלח הים ובפלפל ומרתיחים שוב. מכסים את הסיר ומבשלים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כשעתיים וחצי.
הראגו
4
מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל. מוסיפים את השום ומאדים דקה נוספת.
5
מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב את החיטה, העדשים, השמיר, מלח הים, הפלפל ושמן הזית. מסירים מהאש
מגישים
6
מניחים בצלחת עמוקה את ראגו החיטה והעדשים, מעליו את ירקות השורש מתבשיל האוסובוקו ומעל את נתח הטלה ואת רוטב הבישול.