מתכון

אוסובוקו טלה על ראגו חיטה

מנת בשר מעולה של אוסובוקו טלה על ראגו חיטה ועדשים שחורות

5,595 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
אוסובוקו. צילום: shutterstock
אוסובוקו. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתבשיל האוסובוקו

לראגו

אופן ההכנה

תבשיל האוסובוקו

1

מחממים את שמן הזית בסיר וסוגרים את נתחי הטלה מכל הצדדים. מסירים מהאש.

2

מאדים בסיר עם המים את הירקות כמה דקות, מוסיפים את רסק העגבניות, נתחי הטלה והיין האדום ומרתיחים.

3

מוסיפים לסיר את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, הערער והתימין, מתבלים במלח הים ובפלפל ומרתיחים שוב. מכסים את הסיר ומבשלים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כשעתיים וחצי.

הראגו

4

מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל. מוסיפים את השום ומאדים דקה נוספת.

5

מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב את החיטה, העדשים, השמיר, מלח הים, הפלפל ושמן הזית. מסירים מהאש

מגישים

6

מניחים בצלחת עמוקה את ראגו החיטה והעדשים, מעליו את ירקות השורש מתבשיל האוסובוקו ומעל את נתח הטלה ואת רוטב הבישול.