החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים את הבצל במחבת עמוקה עם צרור הטימין עד להזהבה.
2
מוסיפים את ציר הבקר ומבשלים כדי לצמצם את הציר
3
במחבת נפרדת מטגנים את שוק הטלה מכל צדדיה ("סוגרים" את הנתח).
4
מוסיפים את נתח הבשר לתערובת הבצלים והציר המצומצמת. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ומבשלים כמה דקות.
5
מעבירים את תכולת המחבת לתבנית עמוקה. מכסים את התבנית בנייר פרגמנט (נייר אפייה) ומעליו נייר כסף, על מנת שלא יידבק לבשר. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 150 מעלות במשך שלוש שעות.
להגשה
6
מומלץ להגיש על מצע של פירה או אורז, שיוכלו לספוג את הרוטב העשיר.