החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בסיר כבד ורחב (רצוי מברזל) מחממים 2 כפות שמן זית ומאדים את כל הירקות למעט הפטריות, תוך ערבוב עדין, עד שהם מזהיבים.
2
מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
3
מוסיפים לסיר כף שמן, מחממים מעט ומניחים את פרוסות הבשר על התחתית להשחמה מכל הצדדים ("סגירת" הבשר).
4
מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, היין וציר המרק או המים. מערבבים בעדינות, מביאים לרתיחה ומחזירים את הירקות (למעט הפטריות) לסיר.
5
מכסים ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות לשעתיים וחצי.
6
מוציאים את הסיר, מערבבים בעדינות ומוסיפים את הפטריות.
7
מחזירים לתנור לעוד כחצי שעה. בודקים אם הבשר רך, ואם לא - מחזירים לתנור לעוד חצי שעה.
הצעת הגשה
8
ניתן להגיש עם אורז או קוסקוס מלא.