החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חוצים את האננס לשניים לרוחבו, או חותכים את קליפתו העליונה ויוצרים סירה ומוציאים את "בשרו" בעזרת כף. שומרים את העלים לקישוט. חותכים את בשר האננס לקוביות קטנות.
2
מחממים את השמן בווק, מוסיפים את הבצל, השום והצ'ילי ומקפיצים על אש גבוהה תוך ערבוב בכף עץ. מוסיפים את הטופו וממשיכים להקפיץ עד להשחמה.
3
מוסיפים לווק את האורז תוך כדי ערבוב מהיר והקפצה. מוסיפים את האננס, הקשיו, הבצל הירוק, הפטריות ורוטב הדגים.
4
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את רוטב הסויה והסוכר. מסירים מהאש ומצננים בצד.
5
ממלאים את חצאי האננס באורז המוקפץ ומקשטים בעלי נענע, מעטרים מסביב בעלי האננס. מגישים מיד.