מתכון

אושי זושי – סנדוויץ’ צמחוני

אם מתחשק לכם לגוון ונמאס מהרולים הרגילים, שפית אקיקו בן צבי מגישה מכון לסנדוויץ' סושי צמחוני

1,865 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
אושי זושי - סנדוויץ’ צמחוני של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
אושי זושי - סנדוויץ’ צמחוני של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

מתכון לטמאגו יפני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משטחים חצי אצה על מחצלת גלגול מנוילנת בניילון נצמד. מרטיבים מעט את הידיים במים, מכדררים מהאורז כדור קטן לכיסוי האצה בשכבה אחידה בגובה סנטימטר. הופכים את האצה כך שהאורז כלפי מטה ומשטחים בעדינות.

2

ממלאים צד אחד של המשטח אורז בירקות - חשוב שלא יצאו מחוץ לאצה.

3

מקפלים לשניים כמו משולשי סנדוויץ'.

4

בעזרת מחצלת מנוילנת מיישרים את כל הצדדים ומחזקים מלמעלה, מלמטה ובצדדים על מנת שלא יתפרק בחיתוך.

5

חותכים בצורת איקס כדי שייצאו 4 משולשי סנדוויצ'ים.