החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם מסקרפונה
לעוגיות חמאה
להגשה
אופן ההכנה
לרוטב התותים
1
טוחנים במג'ימיקס את כל מרכיבי הרוטב למחית חלקה ומסננים במסננת צפופה.
לעוגיות
2
מערבבים במג'ימיקס את כל חומרי העוגיות עד להתכדררות. שופכים למשטח מקומח ומגלגלים לנקניק ארוך בקוטר 4 ס"מ. מכניסים למקרר לשעתיים. מחממים תנור ל־140 מעלות. חותכים מטבעות מנקניק הבצק ואופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 25 דק'.
לקרם מסקרפונה
3
מקציפים את כל חומרי הקרם עד להתקשות התערובת.
להגשה
4
מניחים בתחתית צלחת הגשה עוגיית חמאה, מסביב יוצקים רוטב, מעליה מניחים כדור של קרם מסקרפונה, מפוררים מרנג לשברים גסים ומניחים מעל בעדינות קליפות תפוזים וחתיכות תותים טריים.