אפשר גם לוותר על הטיגון:מערבבים את האטריות עם מעט שמן, משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות עד הזהבה קלה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם שמן ומטגנים אטריות 10-8 דקות על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהן מזהיבות באופן אחיד. מצננים לחלוטין.
2
שמים את יתר המרכיבים בסיר רחב ומביאים לסף רתיחה. טועמים וממליחים במידת הצורך.
3
מוסיפים את האטריות הקלויות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שכל הנוזלים נספגים.