קיצור דרך: מחליפים את תערובת הרטבים ברוטב קנוי לפאד-תאי.
לגרסה טבעונית: מוותרים על הנאם פלא ועל הביצה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים אטריות אורז במי ברז שעתיים לריכוך מלא. מסננים.
2
מערבבים יחד רוטב סויה, נאם פלא, כפית שמן שומשום, מירין ותמרהינדי.
3
מחממים ווק עם שמן אגוזים, כפית שמן שומשום, שום וג'ינג'ר. אם רוצים, מוסיפים ביצים ומקשקשים לפירורים. מוסיפים באק צ'וי ואגוזים ומקפיצים דקה-שתיים. במידת הצורך מוסיפים מעט שמן.
4
מוסיפים את האטריות המסוננות ואת תערובת הרטבים ומערבבים יחד. מוסיפים קליפת לימון, מלח ופלפל שחור. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.