מתכון

אטריות אורז ברוטב אגוזים עם באק צ'וי

זה לא סתם פאד-תאי, אלא ארוחה אגוזית שלמה

55,667 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
אטריות אורז ברוטב אגוזים עם באק צ’וי של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
אטריות אורז ברוטב אגוזים עם באק צ’וי של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

קיצור דרך: מחליפים את תערובת הרטבים ברוטב קנוי לפאד-תאי.

לגרסה טבעונית: מוותרים על הנאם פלא ועל הביצה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים אטריות אורז במי ברז שעתיים לריכוך מלא. מסננים.

2

מערבבים יחד רוטב סויה, נאם פלא, כפית שמן שומשום, מירין ותמרהינדי.

3

מחממים ווק עם שמן אגוזים, כפית שמן שומשום, שום וג'ינג'ר. אם רוצים, מוסיפים ביצים ומקשקשים לפירורים. מוסיפים באק צ'וי ואגוזים ומקפיצים דקה-שתיים. במידת הצורך מוסיפים מעט שמן.

4

מוסיפים את האטריות המסוננות ואת תערובת הרטבים ומערבבים יחד. מוסיפים קליפת לימון, מלח ופלפל שחור. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.