מתכון

אספרגוס וקשיו מוקפצים עם אורז

קודם מבשלים את האורז בציר ירקות ולפני ההגשה מוסיפים אספרגוס מוקפץ בחמאה, שום ואגוזי קשיו, להגברת הפריכות

6,413 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
אספרגוס וקשיו מוקפצים עם אורז של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה
אספרגוס וקשיו מוקפצים עם אורז של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים מרק בסיר, מוסיפים אורז ומחזירים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים, מבשלים 18 דקות ומכבים את האש.

2

ממיסים חמאה בווק ומטגנים בצל כ- 5 דקות. מוסיפים שום, אספרגוס וקשיו. מתבלים במלח, פלפל וזרעי כוסברה ומקפיצים דקה.

3

יוצקים את כל התערובת על האורז, מערבבים קלות ומגישים מייד.