מתכון

אקווה פרסקה אבטיח

משקה קיצי ומרענן שתוכלו להכין בקלי קלות. אפשר להחליף את קוביות האבטיח בקוביות מלון

דצמבר 2018
אקווה פרסקה אבטיח של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט
אקווה פרסקה אבטיח של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מרסקים בבלנדר את האבטיח עם החלפניו עד לקבלת מיץ חלק. מסננים דרך מסננת דקה ומסירים את השאריות.

2

יוצקים את המיץ המסונן לתוך קנקן ומוסיפים מים, מיץ לימון, סירופ ומלח. מערבבים היטב.

להגשה

3

מגישים עם קרח ועלי נענע.