החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
לסירופ סוכר
1
מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן. מערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי ומקררים.
למשקה
2
מרסקים קוביות אפרסק בבלנדר למרקם חלק לגמרי.
3
מעבירים למסננת דקה וסוחטים את המיץ עד שהתערובת שנותרת במסננת יבשה לגמרי. אפשר להיעזר בכף עץ.
4
מוסיפים למיץ המסונן מים קרים, סירופ סוכר (לפי הטעם) ומיץ לימון או ליים. בוחשים היטב, מוסיפים קוביות קרח ומגישים מייד.
לגיוון
5
מוסיפים מעט ליקר טריפל סק, וודקה או טקילה.