מתכון

אקווה פרסקה אפרסק

מכסיקו התברכה בשפע פירות אקזוטיים, המשמשים בסיס למשקאות במסעדות ובדוכני רחוב. כאן ננצל את שפע אפרסקי הקיץ

2,600 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
אקווה פרסקה אפרסק של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
אקווה פרסקה אפרסק של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

לסירופ סוכר

1

מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן. מערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי ומקררים.

למשקה

2

מרסקים קוביות אפרסק בבלנדר למרקם חלק לגמרי.

3

מעבירים למסננת דקה וסוחטים את המיץ עד שהתערובת שנותרת במסננת יבשה לגמרי. אפשר להיעזר בכף עץ.

4

מוסיפים למיץ המסונן מים קרים, סירופ סוכר (לפי הטעם) ומיץ לימון או ליים. בוחשים היטב, מוסיפים קוביות קרח ומגישים מייד.

לגיוון

5

מוסיפים מעט ליקר טריפל סק, וודקה או טקילה.