מתכון

"ארטיק" אבטיח בערק ונענע

אחת המנות היותר פשוטות, מדליקות ומרעננות שתפגשו הקיץ

1,499 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
ארטיק אבטיח בערק ונענע של ענת לבל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל
ארטיק אבטיח בערק ונענע של ענת לבל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל

יש להצטייד במקלות ארטיקים חצויים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את פרוסת האבטיח ל־8 משולשים שווים.

2

יוצרים חריץ קטן במרכז כל קליפת משולש ונועצים בו את חצי מקל הארטיק.

3

מניחים את ״הארטיקים״ בתבנית, יוצקים עליהם את הערק ומפזרים את הנענע.

4

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל־3 שעות לפחות. במהלך הקירור הופכים את "הארטיקים".