מתכון

ארטיק דובדבן ויוגורט

ארטיקים ביתיים מתערובת מיוגורט, שמנת וחלב בטעם דובדבנים מפנק. כדאי להכין עם הילדים

21,905 בשלנים התעניינו במתכון זה
ארטיק דובדבנים ויוגורט וארטיק ג'ין אנד טוניק של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
ארטיק דובדבנים ויוגורט וארטיק ג'ין אנד טוניק של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

הארטיקים קלים להכנה ועדיפים על כל הארטיקים המתועשים – החומרים טבעיים והמתיקות עדינה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים 2 כוסות דובדבנים, מסננים ומעבירים לשק זילוף. מעבירים למקרר לחצי שעה.

2

טוחנים את כל המרכיבים מלבד הדובדבנים הנותרים בבלנדר או במעבד מזון, טועמים ואם חסרה מתיקות מוסיפים עוד מעט חלב מרוכז.

3

ממלאים תבניות ייעודיות לארטיקים בתערובת עד 3/4 מגובהן, מזלפים לתוך התבניות את מחית הדובדבנים ומוסיפים למעלה את הדובדבנים החצויים. מעבירים להקפאה ל־8 שעות לפחות.