החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מוסיפים ביצה אחת לריזוטו הקר ומערבבים.
2
קוצצים את התערובת בעזרת סכין על קרש חיתוך, כדי שתהיה תערובת אחידה, ללא חתיכות גדולות של פטריות.
3
מכדררים את התערובת לכדורי ריזוטו במשקל 35 גר' כל אחד. יוצרים בעזרת האצבע חור בכל כדור וממלאים בקוביית מוצרלה, וסוגרים את הכדור. מרטיבים מעט את הידיים ליצירת כדור חלק.
4
טורפים 3 ביצים בקערית. על צלחת שטוחה מפזרים את הקמח ועל צלחת נוספת מפזרים את פירורי הלחם.
5
מגלגלים כל כדור ריזוטו בקמח, טובלים בבלילת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
6
מטגנים את הכדורים בשמן עמוק, עד להזהבה והמסת הגבינה בפנים.
7
הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם מטבל עגבניות וגבינת קרם פרש.