מתכון

ארנצ'יני פורצ'יני: כדורי ריזוטו מטוגנים

אין דבר טעים יותר מכדורי ארנצ'יני פטריות שעשויים היטב. צוות מסעדת רפאלו מגיש לכם את הסוד להכנתם

18,760 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ארנצ'יני פורצ'יני של מסעדת רפאלו. צילום: בועז לביא
ארנצ'יני פורצ'יני של מסעדת רפאלו. צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מוסיפים ביצה אחת לריזוטו הקר ומערבבים.

2

קוצצים את התערובת בעזרת סכין על קרש חיתוך, כדי שתהיה תערובת אחידה, ללא חתיכות גדולות של פטריות.

3

מכדררים את התערובת לכדורי ריזוטו במשקל 35 גר' כל אחד. יוצרים בעזרת האצבע חור בכל כדור וממלאים בקוביית מוצרלה, וסוגרים את הכדור. מרטיבים מעט את הידיים ליצירת כדור חלק.

4

טורפים 3 ביצים בקערית. על צלחת שטוחה מפזרים את הקמח ועל צלחת נוספת מפזרים את פירורי הלחם.

5

מגלגלים כל כדור ריזוטו בקמח, טובלים בבלילת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.

6

מטגנים את הכדורים בשמן עמוק, עד להזהבה והמסת הגבינה בפנים.

7

הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם מטבל עגבניות וגבינת קרם פרש.