אלא עוגה בחושה פשוטה עם ניחוח תפוזים. כדי לשדרג אותה, היא מוסיפה קוביות קטנות ומפתיעות של מרציפן ושוקולד מריר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.
2
מקציפים חמאה, סוכר, דבש וקליפת תפוז במיקסר עם וו גיטרה במשך 6 דקות במהירות בינונית לתערובת קרמית. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים ביצה אחר ביצה עד להיטמעות מוחלטת.
3
מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה ומערבבים. מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה וליקר.
4
עוצרים את המיקסר ומקפלים לתערובת בעדינות שוקולד קצוץ ומרציפן.
5
מפזרים שקדים בתחתית ובדפנות התבנית ויוצקים פנימה את התערובת.
6
מכניסים את העוגה לתנור ומנמיכים את הטמפ’ ל 160 מעלות. אופים 40-35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים כמה דקות והופכים אותה על צלחת.