החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים בורגול בקערה ויוצקים 1/2 2 כוסות מים רותחים. מכסים ומשהים 10 דקות עד שהמים נספגים לגמרי והבורגול כמעט מכפיל את נפחו. אם נותרים נוזלים לאחר שהבורגול התרכך, מסננים אותם.
2
מחממים סיר רחב עם חצי מכמות השמן ומטגנים בצלים ומלח לפחות 20 דקות על להבה נמוכה עד שהם משחימים ומתרככים.
3
מערבבים את יתרת השמן עם בהראט, קינמון וסוכר, מוסיפים לבצל שבסיר ומערבבים דקה. מוסיפים את הבורגול ומבשלים תוך ערבוב מתמיד 10 דקות על להבה נמוכה לחיבור טעמים. מגישים מייד.