מתכון

בורטה על קרפצ'ו אננס

בין הקאריביים לאיטליה: גבינת בורטה טרייה על פרוסות דקיקות של אננס ועלי מרווה פריכים

821 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
בורטה על קרפצ'יו אננס של עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
בורטה על קרפצ'יו אננס של עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות האננס בצלחת ומפזרים אבקת סוכר, מעט מלח ומיץ לימון. משרים כ־10 דקות.

2

 מטגנים את המרווה במעט שמן זית עד שהיא פריכה.

3

מסדרים את פרוסות האננס בכלי הגשה, מניחים במרכז את גבינת הבורטה שלמה. מזלפים שמן זית, מתבלים בפלפל שחור בנדיבות ומפזרים פרוסות צ'ילי, צנוברים ואת עלי המרווה הפריכים.