שימו לב: מתחילים את הכנת הבצק לילה מראש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למלית
לציפוי
אופן ההכנה
מכינים את הבצק לילה קודם
1
מערבלים את החומרים במיקסר עם וו לישה 8 דקות עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק. מכסים ומניחים במקרר למשך לילה.
מכינים את המלית
2
מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעצבים, ממלאים ואופים
4
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 4-3 מ”מ וקורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית מלית ומקפלים לצורת חצי עיגול. מהדקים את השוליים בעזרת מזלג, מברישים בביצה וזורים שומשום (או קצח). מניחים בתבנית במרווחים
5
אופים כ-20 דקות עד שהמאפים זהובים.
טיפ: אם רוצים להקפיא, מחכים שהמאפים יצטננו לטמפרטורת החדר.