החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם תמרהינדי
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
אופים את הירקות
2
מערבבים שמן עם תבלינים בקערה. מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ובטטות ומקפיצים את הקערה עד שהירקות נעטפים בשמן המתובל. מעבירים לתבנית.
3
אופים שעה-שעה ורבע עד שהירקות רכים וזהובים. מדי פעם מערבבים. שומרים את משקעי הצלייה להכנת קרם התמרהינדי.
מכינים קרם תמרהינדי ומגישים
4
מערבבים את חומרי הקרם ומוסיפים את משקעי הצלייה ששמרנו.
5
מגישים את הירקות חמים לצד הקרם.