מתכון

בייבי קישואים עם תרד ויוגורט כבשים

קישואים הם ירק של קיץ. צריבה קצרה שלהם בגריל מעניקה להם מרקם פריך וטעם עמוק, ואז לא צריך להוסיף להם הרבה

22,882 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
בייבי קישואים בפחמים עם תרד ויוגורט כבשים של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
בייבי קישואים בפחמים עם תרד ויוגורט כבשים של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

תיבול נכון של הקישואים, סלסה טרייה ויוגורט סמיך ירכיבו מנת קיץ פשוטה שהדרך הכי טובה לתאר אותה היא בעזרת מילותיו של דה וינצ'י: Simplicity is the ultimate sophistication.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

צורבים בייבי קישואים בגריל או במחבת פסים. שומרים בצד.

2

מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את השום ומוסיפים תרד. מקפיצים קלות עד שהתרד רך אך לא סמרטוטי.

3

מערבבים עלי אורגנו ונענע עם מיץ לימון, מלח ושמן זית עד לקבלת סלסה אחידה.

4

יוצקים יוגורט בצלחת הגשה ומסדרים את התרד והקישואים החמימים. מברישים את הקישואים קלות בסלסה, מתבלים במעט מיץ לימון ושמן זית ובוזקים מעט מלח ים.