קולים קוואקר במיקרוגל או במחבת ומקבלים ביסקוטי פריכים ואגוזיים במיוחד בלי להגדיל את כמות האגוזים במתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
קולים קוואקר עם חמאה במחבת כ-3 דקות עד שזהובה ופריכה (במיקרו 2 דקות). מצננים.
3
מערבבים את החומרים למעט האגוזים והחמוציות ויוצרים בצק אחיד. מוסיפים אגוזים וחמוציות ומערבבים לפיזור אחיד.
4
מעצבים שתי כיכרות באורך 5×20 ס”מ ומניחים בתבנית.
5
אופים 20 דקות עד שזהוב ויציב. מצננים לגמרי. בינתיים מורידים את חום התנור או מכבים.
6
מחממים את התנור ל-160 מעלות.
7
פורסים את הכיכרות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ. מסדרים על רשת התנור ומייבשים 10 דקות עד שפני הפרוסות (החלק החתוך) זהובים. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.