ביסקוטי פיסטוק של דיוויד פרנקל
ביסקוטי טריים וריחניים שפורסים לפני האפייה
למתכון המלא
גם אם התברכתם בשיניים חזקות, אל תנסו לאכול אותם “נטורל”. אלה עוגיות קשות ויבשות, המיועדות לטבילה בקפה חם, למרות שאיטלקים אוהבים לטבול אותן גם ביין מתוק. פירוש המילה biscotti הוא “אפוי פעמיים”: קודם אופים גלילי בצק עד להתייצבות, מצננים, פורסים דק ואז אופים-מייבשים שוב, עד לקבלת עוגיות פריכות וקשות מאוד שיישמרו במשך שבועות – אבל יתחסלו תוך ימים (שלא נאמר שעות) ספורים