מתכון

במיה ברסק עגבניות ולבנה

רסק העגבניות יחד עם החמצמצות של הלימון והרעננות של הלבנה מתקבלת מנה חמה-קרה נהדרת לערבים של סוף קיץ

1,532 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
במיה ברסק עגבניות ולבנה. צילום: shutterstock
במיה ברסק עגבניות ולבנה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת פסים וצורבים במיה 4-3 דקות עד שהיא מקבלת סימני חריכה עדינים. מתבלים במלח ופלפל.

2

מורחים לבנה בצלחת הגשה רחבה ומניחים עליה את הבמיה הצרובה. מניחים מעל תלוליות של רסק עגבניות ומפזרים פרוסות שום ורבעי לימון.

3

מזלפים שמן זית.