החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעיטור
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים את הביצים ומעבדים עוד דקה-שתיים, מוסיפים יוגורט, בננות ותמצית וניל.
3
מוסיפים את הקמח והקינמון ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ולא יותר. אם רוצים מוסיפים אגוזים.
4
יוצקים את התערובת לתבנית, מסדרים חצאי בננות מעל ואופים שעה עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא יבש אך מעט פירורים.