מתכון

בראוניז מרציפן, שוקולד וקוקוס

השקדים שבמרציפן מחליפים את הקמח ויוצרים בראוניז רכים. מומלץ להקפיא לפני פריסה ולשמור בקופסה אטומה במקרר

5,721 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
בראוניז מרציפן, שוקולד וקוקוס. צילום: בועז לביא | סגנון: טליה אסיף
בראוניז מרציפן, שוקולד וקוקוס. צילום: בועז לביא | סגנון: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

ממיסים חמאה, שוקולד, מרציפן, סוכר ומים בסיר עד לקבלת תערובת אחידה.

3

מעבירים את תכולת הסיר לקערה ומוסיפים ביצים תוך כדי טריפה נמרצת עד שהן נטמעות.

4

מערבבים קורנפלור, קקאו וקוקוס בקערה נוספת. מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שהבלילה אחידה. יוצקים לתבנית.

5

אופים כ-25 דקות עד שפני העוגה יבשים, הצבע המבריק נעלם וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח.

6

מצננים ומעבירים את העוגה למקפיא לשעה-שעתיים עד שהעוגה יציבה ואפשר לחתוך אותה. שומרים במקרר עד שבוע.