החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
ממיסים חמאה, שוקולד, מרציפן, סוכר ומים בסיר עד לקבלת תערובת אחידה.
3
מעבירים את תכולת הסיר לקערה ומוסיפים ביצים תוך כדי טריפה נמרצת עד שהן נטמעות.
4
מערבבים קורנפלור, קקאו וקוקוס בקערה נוספת. מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שהבלילה אחידה. יוצקים לתבנית.
5
אופים כ-25 דקות עד שפני העוגה יבשים, הצבע המבריק נעלם וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח.
6
מצננים ומעבירים את העוגה למקפיא לשעה-שעתיים עד שהעוגה יציבה ואפשר לחתוך אותה. שומרים במקרר עד שבוע.