מתכון

גבינת פטה בבצק בירה ודבש

מנה נהדרת מלוחה-מתוקה, פציחה-נימוחה ומעל הכול - פשוטה להכנה

1,217 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
גבינת פטה בבצק בירה ודבש של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו
גבינת פטה בבצק בירה ודבש של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את הקמח והמלח.

2

מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה עד קבלת מרקם חלק וסמיך.

3

מעבירים את הבלילה למקרר למשך שעה.

4

מחממים את השמן לטיגון עמוק (180 מעלות).

5

טובלים כל פרוסת גבינה בבלילה ומטגנים בנפרד בטיגון עמוק עד קבלת מרקם פריך.

6

מעבירים לנייר סופג.

7

מזלפים את הדבש מעל פרוסות הגבינה ומגישים חם.