הגוואקמולי נשמר כחמישה ימים במקרר אם אתם רוצה להכין לכם קצת יותר.
מגישים עם טאקוס טופו
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל חומרי הסלסה במעבד מזון או במוט ריסוק ידני, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
את הגוואקמולי יוגורט אפשר בגדול לשתות בקש - הוא עד כל כך מוצלח
הגוואקמולי נשמר כחמישה ימים במקרר אם אתם רוצה להכין לכם קצת יותר.
מגישים עם טאקוס טופו
טוחנים את כל חומרי הסלסה במעבד מזון או במוט ריסוק ידני, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.