מתכון

גווקאמולה רוקפור

גרסה מערבית לסלט המקסיקני המרגיע חך בסמיכותו הקטיפתית. שימו לב: אין מלח במתכון. את המליחות מעניקה הגבינה

3,214 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
גווקאמולה רוקפור. צילום: shutterstock
גווקאמולה רוקפור. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מועכים אבוקדו גס בקערה.

2

מפוררים רוקפור לגושים בגודל 1 ס”מ (לא קטנים מדי כדי שיורגשו בתערובת) ומוסיפים לקערה.

3

מוסיפים בצל ירוק, שמנת חמוצה וחלפניו. מערבבים בעדינות ומזלפים מיץ ליים או לימון.

4

מגישים מייד לצד טורטייה, נאצ’וס וגבעולי סלרי.