לטובת המתכון נדרשת הכנה של תערובת גלידה בטעם לבחירתכם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק מרופדות בניילון נצמד. מקפיאים למשך לילה. מחלצים וחותכים כל משטח גלידה לרוחבו לקבלת כ-13 אצבעות ברוחב 1.5-2 ס"מ. מסדרים על מגש מרופד בנייר אפייה ושומרים במקפיא.
2
ממיסים 200 גרם שוקולד במיקרו או על בן מארי ורק אחרי שהוא נמס מערבבים לתוכו 2 כפות שמן. טובלים כל מלבן גלידה (בעזרת מזלג) בשוקולד ומניחים על מגש עם נייר אפייה. לציפוי מקצועי יותר מניחים את מלבני הגלידה על גבי רשת שמונחת על מגש ויוצקים את השוקולד מלמעלה, כך שמתקבל ציפוי מכל הצדדים למעט בתחתית. בכל מקרה מעבירים למקפיא להתייצבות.