אפשר להכין את הגלידה הזו גם מפירות טריים – רק צריך להתאזר בסבלנות בזמן ההקפאה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מעבדים את כל החומרים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
2
אם משתמשים בפירות קפואים - מגישים מיד. אם משתמשים בפירות טריים - מעבירים את תערובת הגלידה לקערה, מכסים אותה בניילון נצמד (כך שיכסה את פני התערובת) ומקפיאים 4 שעות לפחות.
דבר התזונאית: בהכנת גלידה ביתית אתם גם זוכים להגשים את שילובי הפירות שתמיד רציתם וגם שולטים בכמויות ההמתקה.
ערכים תזונתיים למנה:
חלבון כ־4־6 גרם למנה
פחמימות כ־12־18 גרם למנה
שומנים כ־1 גרם למנה