החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־200 מעלות, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומברישים אותו בשמן זית.
2
מניחים חצילים בתבנית ומברישים בשמן זית. אופים כרבע שעה להשחמה, הופכים לצד השני וממשיכים לאפות רבע שעה נוספת. מוציאים מהתנור ומצננים כ־10 דקות.
3
מערבבים בקערה שלושה סוגי גבינות ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
4
מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב.
5
מניחים כפית מתערובת הגבינות בקצה פרוסת חציל ומגלגלים לגליל. ממשיכים עם יתר פרוסות החצילים והמילוי.
6
מסדרים את הגלילים בקדירה ויוצקים מעל את הרוטב. מכסים ואופים כשעתיים. מסירים את המכסה, מעלים את חום התנור ל־220 מעלות וממשיכים לאפות כרבע שעה להשחמה.