מתכון

גלילי קדאיף ממולאים בתרד וגבינה בולגרית

אטריות הקדאיף לא חייבות תמיד להיות מתוקות. הן יכולות ליצור בלינצ’ס פריכים, ממולאים בחומרי הגלם האהובים עלי

15,585 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
גלילי קדאיף ממולאים בתרד וגבינה בולגרית. צילום: רונן מנגן | סגנון: טליה גון-אסיף
גלילי קדאיף ממולאים בתרד וגבינה בולגרית. צילום: רונן מנגן | סגנון: טליה גון-אסיף

כנאפה ביתית – המדריך השלם 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב היוגורט

אופן ההכנה

1

מערבבים אטריות קדאיף עם חמאה ופרמזן.

2

מחממים שמן זית במחבת ומאדים קלות תרד, שום ועלי בזיליקום, עד שעלי התרד קמלים. מתבלים בפלפל שחור ובאגוז מוסקט ומעבירים למסננת.

3

מניחים ניילון נצמד על מחצלת סושי (אם אין מחצלת, משתמשים בנייר אפייה). מסדרים רבע מכמות הקדאיף במלבן שטוח וצפוף. מפזרים במרכזו רבע מכמות התרד, מפוררים רבע מכמות הגבינה, ובעזרת המחצלת מגלגלים לגליל תוך כדי דחיסה קלה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים בקירור כשעה. חוזרים על הפעולה עם יתרת הכמות.

4

מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ושומרים במקרר.

5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

6

מסירים את הניילון ואופים את גלילי הקדאיף כ-20 דקות עד הזהבה. מגישים חם עם רוטב היוגורט.