מתכון

גספצ'ו עגבניות חריף

מרק קר קיצי של עגבניות טריות עם טאצ' שמוסיף חריפות מרעננת

6,246 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2022
גספצ'ו עגבניות חריף של שף עומר אבישר | צילום: שני בריל
גספצ'ו עגבניות חריף של שף עומר אבישר | צילום: שני בריל

גספצ'ו הוא מסוג הדברים שהכי כיף לאכול בקיץ חם, כי הוא מצנן את הגוף. עכשיו העגבניות בשיאן, וכאן הוספתי להן קיק של פלפל חריף. ירקות פריכים של קיץ מוסיפים למרק החלק מרקם פריך, ושרימפס קריסטל מהים התיכון, המוגש נא ורק כבוש קלות במיץ לימון, מאזן את הטעמים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרק

לסלט

אופן ההכנה

מכינים את המרק

1

טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים, למעט שמן זית, למרקם חלק. מסננים דרך מסננת צפופה, מחזירים למעבד מזון וממשיכים לטחון תוך כדי זילוף שמן הזית. שומרים בכלי אטום במקרר להגשה.

מכינים את הסלט

2

מערבבים בקערה את כל המרכיבים.

מרכיבים את המנה

3

מוזגים את המרק לקערת הגשה, מניחים מעל את הסלט ומגישים קר.