מתכון

גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות

גרסתו הקלאסית של הגספצ'ו האנדלוסי מעמידה את העגבניות במרכז הבמה. סלט העגבניות שמצטרף בהגשה מוסיף טאץ' צבעוני

17,933 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

היחס בין חומרי הגספצ'ו חיוני לאיזון הטעמים ולמרקם הסופי ולכן חשוב לדייק בכמויות, ומסיבה זו הירקות מצוינים בדרך כלל בכוסות ולא ביחידות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לגספצ'ו

לסלט עגבניות

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הגספצ'ו, מכסים ומשרים לילה במקרר.

2

טוחנים במעבד מזון את החומרים שהושרו עד לקבלת תערובת חלקה.

3

מסננים את התערובת דרך מסננת דקה כדי להיפטר מקליפות וגרעינים. מעבירים את הגספצ'ו למקרר לשעה לפחות.

4

מערבבים את חומרי הסלט בקערה ומתקנים תיבול.

5

מערבבים את הגספצ'ו, טועמים ומתקנים תיבול. מוזגים לכלי הגשה ומסדרים מעל את סלט העגבניות.