מנה שנולדה לאירוח. מגישים לצד לחם טוב, שיהיה עם מה לנגב את השאריות הטעימות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים אשכולות ענבים בשלמותם בפיירקס שבו נגיש אותם. מזלפים שמן ובלסמי, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים קלות עד שהענבים עטופים.
3
צולים 20 דקות עד שהענבים מצטמקים מעט ומגירים נוזלים. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל גבינה ועלי מרווה. צולים עוד 10 דקות עד שהברי נמסה.
4
מוציאים מהתנור ומזלפים דבש ושמן זית. מגישים חם או שומרים עד עד יומיים בכלי אטום במקרר ומביאים לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.