החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן או חמאה בסיר רחב על להבה בינונית ומטגנים זרעי כוסברה וכמון וצ'ילי כמה שניות. מוסיפים בצל, מנמיכים להבה ומטגנים 6-5 דקות או עד שמתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים עגבניות, שום וג'ינג'ר. מגבירים ללהבה בינונית ומטגנים 2 דקות.
2
מוסיפים חומוס, מלח, פלפל, תמרהינדי ומים. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות.
3
מגבירים ללהבה בינונית ומוסיפים יוגורט, גאראם מסאלה ופטרוזיליה קצוצה. מבשלים 10 דקות או עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם. מגישים עם אורז.