מתקבלת כמות גדולה מאוד ומומלץ לאחסן בקופסאות אטומות.
אפשר להשתמש בכל הפירות היבשים שיש לכם בבית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (170 מעלות).
2
מערבבים את שיבולת השועל, האגוזים והגרעינים עם התבלינים והסילאן, מעבירים לתבנית שטוחה ואופים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
3
מוסיפים את הפירות היבשים, מערבבים וממשיכים לאפות עוד 5 דקות.
4
מצננים לחלוטין ומעבירים לאחסון בצנצנות אטומות.
5
שומרים במקרר או בפריזר.