כשמגיעים לדייג, הוא מפתיע כל פעם עם מה שהוא תפס ברשת. זה הכי מקומי, טעים וכיף לאכול עם הידיים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ'ימיצ'ורי
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל המרכיבים, מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. עדיף להשאיר למשך הלילה להעמקת הטעמים.
2
מחממים שמן בסיר. במקביל שמים קמח בצלחת עמוקה ורחבה. מצפים דגים בשכבה דקיקה של קמח, וכשהשמן רותח - מכניסים את הדגים, 4 דגים בכל פעם. כאשר הציפוי שלהם מזהיב, מוציאים מהשמן בעזרת מלקחיים ומניחים על נייר סופג. מגישים חם לצד הצ'ימיצ'ורי.