החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
יוצקים מעט שמן למחבת גדולה ומניחים את פרוסות הדגים עם העור כלפי מטה. צורבים קלות במשך כדקה, רק על צד העור.
2
לסיר קטן יוצקים כחצי ליטר מים ומבשלים את הירקות הקצוצים (גזר, פלפל אדום ופלפל צהוב) כ-15-20 דקות עד לריכוך הירקות.
3
מוסיפים את הירקות שהתרככו מעט למחבת עם הדגים. יוצקים מעל חצי ליטר של ציר דגים (או ציר ירקות או מים).
4
מוסיפים את השום, הפפריקה והמלח ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים 5 דקות נוספות על אש נמוכה, מפזרים את הכוסברה הטרייה מעל ומגישים.