מתכון

דג בפלפלים בסגנון מרוקאי

מנה כל כך טעימה וקלה להכנה שאפילו האורחים הפולנים יהנו

5,135 בשלנים התעניינו במתכון זה
דג בפלפלים בסגנון מרוקאי של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי
דג בפלפלים בסגנון מרוקאי של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

יוצקים מעט שמן למחבת גדולה ומניחים את פרוסות הדגים עם העור כלפי מטה. צורבים קלות במשך כדקה, רק על צד העור.

2

לסיר קטן יוצקים כחצי ליטר מים ומבשלים את הירקות הקצוצים (גזר, פלפל אדום ופלפל צהוב) כ-15-20 דקות עד לריכוך הירקות.

3

מוסיפים את הירקות שהתרככו מעט למחבת עם הדגים. יוצקים מעל חצי ליטר של ציר דגים (או ציר ירקות או מים).

4

מוסיפים את השום, הפפריקה והמלח ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים 5 דקות נוספות על אש נמוכה, מפזרים את הכוסברה הטרייה מעל ומגישים.