מתכון

דג ים כבוש בלימונצ’לו

כאשר הכנתי את המנה הזו בפעם הראשונה, האורחים הכריזו שמדובר בדג הכבוש הטעים ביותר שטעמו

702 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
דג ים כבוש בלימונצ’לו של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי
דג ים כבוש בלימונצ’לו של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי

 עם סלט השומר האניסי מתקבלת חגיגה צבעונית ועזת טעמים במרכז השולחן.

מתכון ללימונצ'לו ביתי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לכבישה

לסלט

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי הכבישה ומשרים את הדג למשך הלילה או 12 שעות לפחות. באמצע הכבישה מומלץ להפוך את הדג.

מגישים

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מניחים בצלחת. פורסים את הדג ומסדרים מעל.